loading

Testimoniale

Parinte1

“Era septembrie.Ne-am asezat cuminti pe scaun si asteptam cu inima cat un purice sa ni se explice planul de interventie pt copilasul nostru de 4 ani.Asa am inceput calatoria noastra cu New Odyssey,intr-o zi frumoasa de toamna, acum 1 an, cel mai frumos an dupa diagnostigul negru care ne aruncase intr-o groapa adanca si din care nu stiam cum sa iesim. La ” club” , asa cum spun copii, am invatat sa radem din nou, sa zambim, pentru ca am intalnit oameni minunati, inimosi, dedicati, bine pregatiti,terapeuti adevarati. La club se intampla minuni, imposibilul devine posibil, asa a fost in cazul nostru, unul fericit. “

Parinte2

“Multumesc din inima lui Dumnezeu ca mai exista astazi oameni ca dumneavoastra! Sunteti adevarati ingeri protector pentru acesti copii, este incredibil cata daruire, bunatate si dragoste puneti in ceea ce faceti… Nu credeam ca mai exista asa ceva, asemenea oameni. Va multumesc si va suntem recunoscatori pentru tot ce ati facut pentru copilasul nostru!”

Parinte3

“ Tabara este ceva senzational! Nu mi-am imaginat vreodata ca vom fi atat de confortabili psihic cand ne pleaca puiul mic la 4 ani pentru o saptamana! Activitatile din tabara sunt extraordinare si de fiecare data la intoarcere V. este un pic mai serios si mai “ matur”.

Parinte4

Echipa New Odyssey este o echipa frumoasa, cu oameni pozitivi, mereu cu zambetul pe buze. Suntem multumiti de fetele cu care lucram, sunt foarte serioase si implicate in recuperarea copilului nostru. Am facut terapie in multe locuri, insa terapiile de aici ne-au ajutat copilul sa progreseze si sa se schimbe incetul cu incetul. Ne bucura faptul ca activitatile sunt diversificate, cu iesiri in parc, la targul de Craciun, tabere, serbari.

Login Account

Already a Giraffe Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.